Svamp och träning

 Ja nu är man inne på sinn andra bloggdag. Försöker i min anletes svett att konstruera nya strängar på min lyra.Tillägg har denna höst blivit manisk svampplockning. Jag hittar inte svamp i vanliga fall utan kör mera rovdrift med kombinerad rullskidåkning.

 

Planerar även för detta i morgon. Alltså ca 40 minuters rullskidor, sedan byta till joggingdojor och plocka svamp i ca 1 timme. Sedan spänna på sig den välfyllda ryggsäcken, ta på sig pjäxorna, knäppa på rullskidorna och fatta tag i stavarna och åka hem för att så småningom rensa allt som ligger framlagt på köksbordet.

 

I mitt fall blir det nästan bara trupetsvamp. Dålig på att ha tålamod att hitta något annat även om någon Trattis följer med hem.

 

I kväll blir det nöje och Blues/Soul med Sven Z Zetterberg på Fasching. En av Sveriges absolut bästa gitarrister som grundade Telje Blues och Chikago Express. Tunggung med andra ord.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bengt » Adel, Präster, Borgare & Bönder:  ”Enda glädjepunkten idag är Johanna larsson (54 på rankingen). F.ö. ingen svensk ..”

  • Dick L » Pink Floyd:  ”Gunnar, Jag hade det stora nöjet att av min son få "Dark Side of the Moon" i jul..”

  • mitchel ramnesjö » Det sociala arvet:  ”en sak jag har sett filmen har själv inte använt droger men har en mycket svår u..”

  • morgan » Pepparkaks-Åström:  ”Hej!! Undrar lite över rötterna till Nordmaling och efternamnet Åström”

  • Putte Pingis » Det sociala arvet:  ”Författar-karriär nästa Gunnar? Fortsätt skriv. Länka till Facebook så man inte ..”

Bloggarkiv