Den 20 april till 5 maj går årets Majspelen av stapeln. Mer information här.

KTK bjuder in till minitennisturnering för födda 08-11. Mer information här.

KTK bjuder in till tränings/inbjudningsturnering i form av poolspel för killar och tjejer födda 03-09. Mer information här.

Tisdag den 20 november i Tennishallen är årsmötet för 2018. Dagordningen hittas här.

Helgerna den 22-23 september, 20-21 oktober, 17-18 november och den 1-2 december spelar Kungsängen Junior Open för killar och tjejer födda 00-08. Mer information här.

För flickor och pojkar födda 2008-2011. Mer information här.

Kanske har du hört om GDPR (General Data Protection Regulation)?

GDPR är den dataskyddsförordning som ersätter PuL (personuppgiftslagen). Förordningen antogs i april 2016 och börjar gälla från den 25 maj 2018. GDPR syftar till att stärka dataskyddet för personer inom  EU och ställer högre krav på oss som organisation och vår behandling av dina personuppgifter.

Vi vill därför informera er som är medlemmar i Kungsängens TK att ni kan avregistrera er från klubbens register genom att skicka en begäran om detta via mail till info.ktk@telia.com. Väljer ni att avregistrera er så innebär det att ni inte längre är medlemmar i Kungsängens TK.

Kungsängens TK värnar om din personliga integritet och vi vill att du skall känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

KTK bjuder in till Kungsängen Junior Open den 17-18 mars. Poolspel för alla födda 00-08. Mer information här.