Läget kring Covid-19 har förbättrats och FMH/Svenska Tennisförbundet har hävt alla restriktioner annat än de allmänna och så gör även vi i KTK. Vänligen fortsätt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter tillsvidare.(se https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/#allmanna-rad).
Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndigheten

Verksamheterna kommer fortsätta som vanligt till hösten och vi hoppas alla tar chansen till mycket eget spel under sommaren!

KTK passar på att tacka alla för att ni på ett bra sätt hjälpt till att hålla på restriktionerna och ha en skön sommar!

KTK Styrelse
1 Juli 2021

På grund av det rådande läget med Covid-19 och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter så inför vi ytterligare anpassningar för att kunna driva tennisverksamheten på ett säkert sätt för alla medlemmar. Vi ber alla som besöker hallen att följa nedanstående och ta hänsyn till det rådande läget.

• Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt.
• Max 4 spelare får vistas samtidigt på banan under spel.
• Undvik att vistas i ”Cafeterian”.
• Fyll även på vattenflaskor hemma.
• Använd inte dusch och omklädningsrummen i hallen, byt om hemma.
• Stanna hemma om du känner dig förkyld eller om du träffat personer med COVID-19.
• Tänk på distansering och att tvätta händerna.

Verksamheter:
• Tennisskolan uppskjuten till och med 24 Jan -21
• Motionstennis - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Abonnemang - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Strötider - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar • Serielag – tävlingar skjuts upp samt fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Tävlingar - uppskjutna tillsvidare

Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndighetens skärpta råd för Stockholms län.

På grund av det rådande läget med Covid-19 och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer så inför vi ytterligare anpassningar för att kunna driva tennisverksamheten på ett säkert sätt för alla medlemmar. Vi ber alla som besöker hallen att följa nedanstående och ta hänsyn till det rådande läget.

• Föräldrar: lämna/hämta barn skyndsamt och försök hålla distans. Vänta utanför hallen.
• Undvik att vistas i ”Cafeterian”.
• Fyll även på vattenflaskor hemma.
• Använd inte dusch och omklädningsrummen i hallen, byt om hemma.
• Tänk på distansering och att tvätta händerna.

Verksamheter:

• Barn och ungdom födda 2005 eller senare - fortsätter som vanligt.
• Ungdom födda före 2005 - skall undvika normal verksamhet, kontakta Gunnar för alternativ verksamhet.
• Motionstennis - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Abonnemang - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Strötider - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Tävlingar - uppskjutna tillsvidare

Vi är extra noggranna med städning och hygien i anläggningen, ber er visa varandra hänsyn och respektera de riktlinjer som råder. Gemenskap genom omtanke – vi jobbar för varandra och med varandra för att tillsammans som klubb minska spridningen. Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndighetens skärpta råd för Stockholms län

Årsmöte 2020

Den 22 oktober kl 19 är det dags för årsmöte. Motioner skickas till ktk.styrelse@gmail.com. Komplett information hittas här.

Under april till september kan du spela på våra eminenta grusbanor. All information om utomhusträning, abonnemang mm hittar du här.

Vintern rasat ut bland våra fjällar
Drivans blommor smälta ned och dö
Nu är det återigen dags
KTK:s grusbanor är nu klara