Kungsängens Tennisklubb följer utveckling av Coronafrågan på nära håll. Klubben följer de råd och uppmaningar som Svenska Tennisförbundet och beslutande myndigheter givit ut. Tills vidare innebär det inga direkta inskränkningar i vår verksamhet. Folkhälsomyndigheten har också uttalat att det är viktigt att fysiska aktiviteter fortgår. Tennisen har ju den fördelen att vi bedriver verksamhet utan direkt fysisk kontakt spelare emellan.

Känner man minsta sjukdomssymtom skall man alltså undvika att vistas i anläggningen. Försök också att komma ombytt till verksamheten och undvik större samlingar. God handhygien är A och O, före och efter träning/tävling. Undvika att ta hand.

Nu ser vi fram emot resten av säsongen. Missa inte heller att följa klubbens stora tävling Majspelen som inleds den 18 april.

Klubben kommer alltså att tillsvidare bedriva tränings- och tävlingsverksamhet som vanligt och återkommer så snart det finns ny information att delge.

Här kan ni följa Svenska Tennisförbundets råd och anvisningar angående coronafrågan.

Hälsar
Kungsängens Tennisklubb

Läs mer om KTK:s policy för externa tränare här.

Välkommen på årsmöte den 28 november kl 19:00. Mer information här.

Den 20 april till 5 maj går årets Majspelen av stapeln. Mer information här.

KTK bjuder in till minitennisturnering för födda 08-11. Mer information här.

KTK bjuder in till tränings/inbjudningsturnering i form av poolspel för killar och tjejer födda 03-09. Mer information här.

Tisdag den 20 november i Tennishallen är årsmötet för 2018. Dagordningen hittas här.

Helgerna den 22-23 september, 20-21 oktober, 17-18 november och den 1-2 december spelar Kungsängen Junior Open för killar och tjejer födda 00-08. Mer information här.