Tennisskolan tillbaka

Vi håller på att uppdatera bokningssystemet och det är av stor vikt att få veta vilka av er som avser fortsätta vara medlemmar i KTK även 2021. Då kan ni nyttja Commodus-bokningen även 2021. Swisha gärna in på 123 589 08 35: Familj 500:-, Senior 400:- (ni som inte gjort det redan).

Sen så är det glädjande nyheter att vi förmodligen ganska säkert kan öppna upp Verksamheten i Tennisskolan/Tennislekis from nästa vecka Måndagen den 25/1. Ett formellt styrelsebeslut kommer den 24/1 om detta och tänk på att lämna barnen utanför hallen och vänta utanför tills barnen går ut. Problem kan bli då man möts vid ingången och nya spelare möter gamla som spelat färdigt.

Våra omklädningsrum är låsta och det är bra om man kommer färdig till träningen (vilket även gäller abonnemang/strötidsspelare samt att även vattenflaskan är påfylld hemma.).

Vi kommer att anpassa verksamheten efter rådande förhållanden, rekommendationer och restriktioner och hålla avstånd och dela upp i mindre grupper och fortfarande råder 4st/bana.

Som sagt välkomna till Tennisskola/Lekis med nystart nu på måndag (samma träningstider gäller för samtliga grupper) må-fre....... och Lekis ons och fre 17.00

Nyhetsarkiv