2020

Under april till september kan du spela på våra eminenta grusbanor. All information om utomhusträning, abonnemang mm hittar du här.

Vintern rasat ut bland våra fjällar
Drivans blommor smälta ned och dö
Nu är det återigen dags
KTK:s grusbanor är nu klara
Från och med måndagen den 13 april
Kan man boka in dessa här i systemet
Öppet både ute och inne hela våren och sommaren
Även chans till extra träning privat eller i grupp
Kontakta Gunnar: 0733-873125 om ni behöver nya klipp, samma pris både ute och inne

Från den 18 april bjuder vi in till Kungsängens Tennisklubbs inofficiella grusmästerskap. En och samma klass för alla och endast 100 kr i anmälningsvagift. Betala till swish 123 465 82 74

Anmälan senast den 18 april per SMS till 076-7799886 eller i hallen. Mer information här:

Kungsängens Tennisklubb följer utveckling av Coronafrågan på nära håll. Klubben följer de råd och uppmaningar som Svenska Tennisförbundet och beslutande myndigheter givit ut. Tills vidare innebär det inga direkta inskränkningar i vår verksamhet. Folkhälsomyndigheten har också uttalat att det är viktigt att fysiska aktiviteter fortgår. Tennisen har ju den fördelen att vi bedriver verksamhet utan direkt fysisk kontakt spelare emellan.

Känner man minsta sjukdomssymtom skall man alltså undvika att vistas i anläggningen. Försök också att komma ombytt till verksamheten och undvik större samlingar. God handhygien är A och O, före och efter träning/tävling. Undvika att ta hand.

Nu ser vi fram emot resten av säsongen. Missa inte heller att följa klubbens stora tävling Majspelen som inleds den 18 april.

Klubben kommer alltså att tillsvidare bedriva tränings- och tävlingsverksamhet som vanligt och återkommer så snart det finns ny information att delge.

Här kan ni följa Svenska Tennisförbundets råd och anvisningar angående coronafrågan.

Hälsar
Kungsängens Tennisklubb

Läs mer om KTK:s policy för externa tränare här.