2021

På grund av det rådande läget med Covid-19 och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter så inför vi ytterligare anpassningar för att kunna driva tennisverksamheten på ett säkert sätt för alla medlemmar. Vi ber alla som besöker hallen att följa nedanstående och ta hänsyn till det rådande läget.

• Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt.
• Max 4 spelare får vistas samtidigt på banan under spel (förutom Tennisskolan).
• Se till att byte och ut/in passage sker när det är utan trängsel, vänta på din tur.
• Föräldrar: lämna/hämta barn skyndsamt och försök hålla distans. Vänta utanför hallen.
• Undvik att vistas i ”Cafeterian”.
• Fyll även på vattenflaskor hemma.
• Använd inte dusch och omklädningsrummen i hallen, byt om hemma.
• Stanna hemma om du känner dig förkyld, har andra symptom på Covid-19 eller om du träffat personer med COVID-19.
• Tänk på distansering och att tvätta händerna.

Verksamheter:

• Tennisskolan för barn födda 2005 eller senare - öppnar
• Motionstennis - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Abonnemang - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Strötider - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar • Serielag – tävlingar ställs in VT 2021 men träning och Gruppspel fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Tävlingar - uppskjutna tillsvidare

Vi är extra noggranna med städning och hygien i anläggningen, ber er visa varandra hänsyn och respektera de riktlinjer som råder. Gemenskap genom omtanke – vi jobbar för varandra och med varandra för att tillsammans som klubb minska spridningen. Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndigheten

Vi håller på att uppdatera bokningssystemet och det är av stor vikt att få veta vilka av er som avser fortsätta vara medlemmar i KTK även 2021. Då kan ni nyttja Commodus-bokningen även 2021. Swisha gärna in på 123 589 08 35: Familj 500:-, Senior 400:- (ni som inte gjort det redan).

Sen så är det glädjande nyheter att vi förmodligen ganska säkert kan öppna upp Verksamheten i Tennisskolan/Tennislekis from nästa vecka Måndagen den 25/1. Ett formellt styrelsebeslut kommer den 24/1 om detta och tänk på att lämna barnen utanför hallen och vänta utanför tills barnen går ut. Problem kan bli då man möts vid ingången och nya spelare möter gamla som spelat färdigt.

Våra omklädningsrum är låsta och det är bra om man kommer färdig till träningen (vilket även gäller abonnemang/strötidsspelare samt att även vattenflaskan är påfylld hemma.).

Vi kommer att anpassa verksamheten efter rådande förhållanden, rekommendationer och restriktioner och hålla avstånd och dela upp i mindre grupper och fortfarande råder 4st/bana.

Som sagt välkomna till Tennisskola/Lekis med nystart nu på måndag (samma träningstider gäller för samtliga grupper) må-fre....... och Lekis ons och fre 17.00

• Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt.
• Max 4 spelare får vistas samtidigt på banan under spel.
• Undvik att vistas i ”Cafeterian”.
• Fyll även på vattenflaskor hemma.
• Använd inte dusch och omklädningsrummen i hallen, byt om hemma.
• Stanna hemma om du känner dig förkyld eller om du träffat personer med COVID-19.
• Tänk på distansering och att tvätta händerna.

Verksamheter:
• Tennisskolan uppskjuten till och med 24 Jan -21
• Motionstennis - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Abonnemang - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Strötider - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar • Serielag – tävlingar skjuts upp samt fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Tävlingar - uppskjutna tillsvidare

Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndighetens skärpta råd för Stockholms län.