Aktuella Corona-anpassningar

På grund av det rådande läget med Covid-19 och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och föreskrifter så inför vi ytterligare anpassningar för att kunna driva tennisverksamheten på ett säkert sätt för alla medlemmar. Vi ber alla som besöker hallen att följa nedanstående och ta hänsyn till det rådande läget.

• Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt.
• Max 4 spelare får vistas samtidigt på banan under spel (förutom Tennisskolan).
• Se till att byte och ut/in passage sker när det är utan trängsel, vänta på din tur.
• Föräldrar: lämna/hämta barn skyndsamt och försök hålla distans. Vänta utanför hallen.
• Undvik att vistas i ”Cafeterian”.
• Fyll även på vattenflaskor hemma.
• Använd inte dusch och omklädningsrummen i hallen, byt om hemma.
• Stanna hemma om du känner dig förkyld, har andra symptom på Covid-19 eller om du träffat personer med COVID-19.
• Tänk på distansering och att tvätta händerna.

Verksamheter:

• Tennisskolan för barn födda 2005 eller senare - öppnar
• Motionstennis - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Abonnemang - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Strötider - fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar • Serielag – tävlingar ställs in VT 2021 men träning och Gruppspel fortsätter med beaktande av ovan nämnda anpassningar
• Tävlingar - uppskjutna tillsvidare

Vi är extra noggranna med städning och hygien i anläggningen, ber er visa varandra hänsyn och respektera de riktlinjer som råder. Gemenskap genom omtanke – vi jobbar för varandra och med varandra för att tillsammans som klubb minska spridningen. Mer information finns att läsa hos Svenska Tennisförbundet samt Folkhälsomyndigheten