Gunnar hyllad av tennisförbundet

KTK-administratören, tränaren och alltiallon Gunnar Lindahl fick uppskattning på Sthlms TF:s årsmöte tis 19 mars i den anrika Kungliga tennishallen. Ett stipendium för insatser som tävlingsutvecklare för barn och ungdomar i region Stockholm delades ut.

 

Gunnar var den som en gång startade det som numera heter Sthlm Open tour och genom Anders Heimklo (den andre på bilden) nått ut med tävlingar över hela landet.

 

Allting baserat på ett enkelt koncept: Lätt att anmäla sig, matcher som passar alla, lika många matcher och samma priser till alla för samma deltagaravgift och möjlighet även för de yngsta att vara med genom anpassade banor och bollar.

 

Gunnar kommenterar utmärkelsen "roligt att få uppskattning för något som skapades för nästan 20 år sedan och fortfarande lever och växer med samma ursprungskoncept".

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna