Välkommen till Kungsängens TK

Kungsängens tennishall erbjuder de bästa priserna i Stockholm. Spela i en behaglig miljö i nyrenoverad​ tennishall med ny matta.

Kungsängens Tennisklubb välkomnar alla som vill spela tennis, såväl nybörjare som tävlingsspelare. Klubben erbjuder nybörjarträning, tenniskola​ och tennislekis samt har serielag​ i Svenska Tenniserien för både damer och herrar. Vi bedriver även regelbundet tävlingar​ för juniorer.

Vi har 3 inne-banor med nytt velourunderlag, Dura First Line 1200. Enda banorna i Sverige med detta underlag. Hallen har en mycket bra  belysning och en behaglig ljudnivå som ihop med mattan gör det till en upplevelse att spela.

LEDIGA PLANTIDER

KTK har nu övergått till ett digitalt webbaserat bokningssystem där du som medlem kan boka dina tider. För att kunna boka i det nya systemet behöver vi lägga in dig som användare och för det behöver vi din mail-adress. Skicka ett mail med ditt för -och efternamn samt telefonnummer till: ktkkungsangen@gmail.com

Ni köper klipp genom att betala till swishnr: 123 589 08 35 (Lämna namn och antal klipp som meddelande). Mer information om bokning här.
Till Internetbokningen